Novinka v našem e-shopu: Hřebeny za ještě výhodnější ceny!

Novinka v našem e-shopu: Hřebeny za ještě výhodnější ceny!

Novinka v našem e-shopu: Hřebeny za ještě výhodnější ceny!

V našem e-shopu neustále pracujeme na zlepšování našich produktů a služeb pro vás, naše zákazníky. S radostí vám sdělujeme, že jsme optimalizovali balení našich oblíbených hřebenů, což nám umožnilo nabídnout vám tyto produkty za ještě výhodnější ceny!

Co je nového?

Na základě zpětné vazby od vás, naše zákazníky víme, že používáte jiný spojovací materiál než ten který byl přiložen k hřebenům. Proto jsme se rozhodli víc nepřibalovat šrouby a podložky k našim hřebenům.

Pokud byste hledali původní balení spojovacího materiálu, naleznete je mezi doplňky u konkrétního hřebenu.

Případně nahlédněte do sekce spojovací materiál, kde naleznete nepřeberné množství různých šroubů, podložek i matic, ze kterých si vybere opravdu každý.

Proč jsme se rozhodli pro tuto změnu?

Naším cílem je neustále zlepšovat zákaznickou zkušenost. Po důkladné analýze a zpětné vazbě od vás jsme se rozhodli, že některé komponenty, které byly dříve součástí balení, nejsou nezbytné pro pohodlnou a rychlou montáž našich hřebenů.

Tato optimalizace nám umožnila snížit náklady a nabídnout vám ještě lepší hodnotu za vaše peníze.

Věříme, že tato změna přinese ještě více spokojených zákazníků a že si naše inovované hřebeny oblíbíte stejně jako doposud. Děkujeme vám za vaši důvěru a těšíme se na vaše objednávky!